Afhaalservice

Proef onze sushi boxen!

Proef onze nieuwste sushiboxen. Bij Wok de Lange Muur kun je overheerlijke sushiboxen afhalen of laten bezorgen, o.a. sushi, sashimi maar ook warme wokgerechten staan bij ons op de kaart. Onze traditionele keuken behoort tot één van de beste ter wereld; we werken uitsluitend met dagverse producten. Onze sushi boxen zijn een lust voor het oog en een streling voor de tong. Er worden weinig specerijen gebruikt zodat de natuurlijke smaak van de verschillende sushiboxen tot hun recht komen.

Afhaalservice

Jouw bestelling zal pas gemaakt worden op het moment van bestellen, omdat wij alleen met eerste klas rauwe vis en dagverse producten werken. De bereidingstijd is hierdoor iets langer dan dat je gewend bent, maar deze werkwijze en versheid van producten komt ten goede van onze gerechten en dat zal je ervaren! Tip: Je kunt jouw bestelling ook online aan ons doorgeven. Jouw sushibox zal dan worden bezorgd of klaarstaan op het gewenste tijdstip. Online vind je een uitgebreid overzicht van al onze sushi boxen.

Thuis genieten?

🍱  Kies jouw favoriete gerechten
🚗  Wij bezorgen de gekozen gerechten bij jou thuis!
🛍  Afhalen is ook mogelijk.
🛒  Wij bezorgen naar postcodes 6413, 6432, 6433, 6438, 6439, 6441 t/m 6447, 6451 en 6456. Minimum bestelbedrag: € 20,-
🚗 Bezorgkosten zijn € 2,50

 

De online webshop is nog niet volledig en wordt nog aangevuld! Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Je mag ook je bestelling telefonisch aan ons doorgeven. 📞  045-5232023

Bestel telefonisch en maak gebruik van de Wok afhaalservice!