Restaurant

Geniet van onze talloze wok specialiteiten!

 Er zijn meer dan 300 zitplaatsen in ons wok restaurant en tevens kunt u gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid tegenover het restaurant. Ons geheel vernieuwde wok restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfs- en familiefeesten. Dineer 2,5 uur onbeperkt en kom All-in wokken bij Wok De Lange Muur!

Geniet van onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. De consumpties die u kunt bestellen, zijn: frisdrank, water, koffie en thee. Daarnaast bieden wij een uitgebreide keuze in toetjes aan, variërend van schepijs, softijs, vers fruit en een compleet taartjes en gebakjes buffet.

Parkeren

Wok De Lange Muur is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of met de benenwagen. Ook zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Sushi buffet

Geniet van een uitgebreid Sushibuffet bestaande uit verschillende sushi maki’s, inside-out, nigriri, tamago, sashimi en nog veel meer!

Verjaardag

Bent u binnenkort jarig? Wij trakteren u graag! U mag gebruik maken van ons uitgebreid wokbuffet voor maar € 8,50. Kom dineren met een gezelschap van minimaal 4 personen en vier samen uw verjaardag! Wij trakteren alleen jarigen die op de dag zelf jarig zijn en dit vooraf kunnen aantonen met een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart). Niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.

Catering

Heeft u binnenkort een familie of bedrijfsfeest? Wij verzorgen voor u de complete catering van een klein tot een groot gezelschap. Bekijk snel onze uitgebreide catering menu's!

RESERVEER UW TAFEL VOOR VANAVOND
045-523 20 23