Over ons

WOK DE LANGE MUUR OPENT HAAR DEUREN WEER!

Dineren bij Wok de Lange Muur in Brunssum is altijd een feest! Vanaf woensdag 1 juli heten we u weer welkom in ons restaurant. Wij introduceren een nieuw concept waarbij u de gerechten aan tafel geserveerd krijgt. Ons vernieuwde concept sluit hiermee volledig aan op de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Tevens is de menukaart uitgebreid met een aantal smaakmakers die u echt geproefd moet hebben! Reserveer uw tafel en neem plaats aan tafel. Maak een keuze uit de lekkerste wok- grill- en sushigerechten. Onze chef en sous-chef bereiden de gerechten met liefde en alles wordt uitgeserveerd aan tafel. De menukaart van Wok De Lange Muur biedt u een uitgebreide keuze aan de lekkerste zeevruchten, vleessoorten en gevogelte. Ook vindt u hier Chinese en hedendaagse groenten.

Doordat de ingrediënten op een hoog vuur bereidt worden, zijn ze snel klaar en blijven de meeste vitamines en voedingsstoffen bewaard. Door het snelle omscheppen van de ingrediënten, is er weinig plantaardige olie nodig. (Plantaardige olie is rijk aan onverzadigde vetzuren). Daarbij bestaan wok gerechten meestal uit veel groenten en magere vleessoorten, kip, vis of garnalen. Hierdoor hebben onze gerechten in principe een laag vetgehalte en daarmee een laag cholesterolgehalte en weinig calorieën.

Bent u een echte soepliefhebber? Elke dag bieden wij 3 dagverse zelfgemaakte soepen aan met daarbij stokbrood en kruidenboter. Afhankelijk van het seizoen serveren wij ook speciale seizoensgebonden soepen. Sluit uw diner af met een heerlijk nagerecht.

Wanneer komt u proeven? Ons restaurant biedt tijdelijk plek aan honderd personen, dus wees er snel bij en reserveer telefonisch uw tafel: 045-523 20 23

 

GENIET VAN DE HEERLIJKE INDISCHE CHINESE SPECIALITEITEN EN GASTVRIJHEID